Laddar!

Imorn blir det en fullspäckad dag för fru Panidis. Det börjar med det som varje tjej alltid skulle vilja börja dagen med - besök hos gynekologen för en grundlig efterkontroll. Ja just det, vi fick barn för ett par månader sen. Jag glömmer fortfarande av henne flera gånger per dag, senast här ute vid sandlådan. Tvåan har inte en lika självklar plats i centrum som den Förstfödde...

Sen ska vi handla, shoppa, laga mat tillsammans, D är ledig imorn nämligen! Han har grymma arbetsveckor ett tag framöver, pappaledig varje torsdag och fredag fram till mitten av februari! Tjohooo, säger mamman i familjen då :)

Efter mat är det kalasdags, G's tjej T fyller 2 år och vi ska dit och röja och äta tårta en stund. Dom är så söta, pussas på dagis och håller handen och så. Vi träffades i vimlet på Kulturkalaset tidigare i somras och då fick han sig en redig långtradare, haha!

Sen drar vi (tjejerna, eller så blir det bara jag) vidare till Carro på husesyn, ny lägenhet har dom skaffat sig! Ut och ta en fika blir det säkert med.

Och väl hemma hos två (eller tre) sovande familjemedlemmar blir det mys med film och godis hoppas jag.

Ja, så här utförligt beskriver man sin dag om man är mammaledig och inte gör så mycket på dagarna annars.



Blir matt av bara tanken på morgondagen. Och så två barn på det! :)


Är det nu man behöver en skämskudde?



Vad GÖR hon? Kände på mig att det skulle bli så här. Klarar inte riktigt av henne. Hemskt det låter! Men nej, vill inte se henne i Idol.

Däremot var det många andra som var bra ikväll! Tror Daniel och Minnah går vidare.

Finally

NU sover båda barnen.
Dags att 1: Smälla i sig chokladen som legat gömd i kylen och 2: beundra och mms:a G's första dagisfoto till hela tjocka släkten.

Sen måste jag bestämma mig för om det är värt att skippa en halvtimmes sömn för att se vem som går vidare i Idol? I wonder what jag kommer välja...Hehe.




Denna mage byggdes inte av choklad. Inte endast, iallafall.


Jag har förresten bytt hårfärg.


Vuxenpoäng

Snart är det dags att gå iväg till G's dagis för mitt allra första föräldramöte! Det känns så vuxet på nåt sätt. Som det enda barnet bland massa gamla kommer jag känna mig. Ibland känner jag mig verkligen inte som en mamma. Att jag har barn, visst. Men inte som en Mamma.

Annat som hänt idag är att jag spenderat hela mammapenningen på vinterkläder till sonen. Jippi! Helt plötsligt känns det väääldigt långt till NÄSTA 27:e...

Dags igen!

Nu jäklar behöver jag mig en blogg, tänkte jag. Så nu finns den.
Skapad i ett kort andetag av positivt tänkande och två för tillfället sovande barn.

RSS 2.0