Sjuk.

Så fruktansvärt jäkla pisstråkigt.

Det var statusen här på Rödlöksvägen ja!
Men nu kan det ju bara bli bättre.

Återkommer när jag slutar snyta blod var tredje minut. Risk för liten överdrift där.



Förresten, jag tar tillbaka det dåliga humöret. Jag läste detta nyss, aftonbladet.se, och tycker det är så himla sorgligt. DET om något är ju fruktansvärt. Usch, så tragiskt.

Fooood!

Åh, alla dessa matprogram gör mig så jäkla hungrig! Och så sitter jag och äter choklad istället. Blir så trött på mig själv.
Helt ärligt så är det inte ALLS lika gott som något av det jag verkligen är sugen på. Riktig mat! Kött! Kolhydrater! Till och med sallad!

Men det är inte roligt att laga mat till sig själv. Klart jag måste ändå, men några gourmetmiddagar blir det inte. Speciellt inte när G tar en tugga och sen sticker iväg och vägrar äta mer.
Siktar iallafall på att köra årets första grillning till helgen!
Herregud jag kan inte sluta tänka på mat.


Jobbigt handikappad man känner sig när D tar med sig min mobil till jobbet.. Hmm. Hemtelefonen känns så... ute. Vem kan speciellt många nummer i huvudet? Inte jag iallafall.

Såå. Vad finns det på tv då?


Trist!


Äh, jag är så kass på detta. Har liksom inte direkt massa tid att blogga på. Men ändå vill jag ju skriva ner lite vad som händer, så man kan kolla tillbaka lite. Men tråkigt när ingen vill kommentera någon gång ju! Jag vet ju ungefär hur många av er som läser.
Men men, det får väl komma inlägg när det kommer.

Nu har jag gått med i Amies fotbollslag, gaaah! Har tjatat på henne sen E föddes att jag skulle hänga på efter jul, men det var redan många osm ville spela osv, så jag tänkte mest att det inte skulle bli nåt. Men det blev det! Shit, nu måste jag verkligen ut och springa innan matcherna drar igång på allvar om ett par månader! Det finns nog ingen mer otränad än mig just nu. Att vi flyttade till ett hus med trappa var nog viktigt för att mina lårmuskler inte skulle förtvina helt.

Men nu! Jag känner det på mig, 2011 kommer bli ett vältränat år! (If you can dream it, you can be it, eller hur var det?)
Synd bara att den här jäkla chokladen sätter käppar i hjulet för mig. Kan. Inte. Sluta.


Mästerkocken



Shiiit, Leif Mannerström skulle man inte vilja möta i en mörk gränd alltså. Han är hård!
Kollar såklart på Svenska mästarkocken på fyran. Kommer inte riktigt upp i Gordon Ramsey-klass, men det funkar. Vet att många stör sig på honom men jag älskar honom!

Vet inte vad det är men har blivit så jäkla hungrig den senaste tiden! Inget konstigt med det kanske men jag har alltid haft en magsäck som en myra och svullat mer godis och choklad och sådant. Nu äter jag både och istället, haha!
Bådar inte gott inför beach 2011...


Tisdag på rutin.

Idag har lilleman varit på dagis. Gick bra till en början, sen kom ett illvrååål (hade stannat och pratat och han såg mig) och jag fick lämna en jätteledsen kille... Usch det känns i hjärtat. Tur att det var tyst innan jag lämnat kapprummet.
Första dagen på dagis helt utan blöja! Skönt. Ett blöjbarn är mer lagom :)

Skruttan dissar mig fullständigt nuförtiden. Vill minsann INTE amma! Och jag försöker... och försöker. Inte för att hon måste, men hon varken dricker vatten eller ersättning ur flaska och maten har hon trappat ner på också. Inte för att jag behöver oroa mig ÄN för en så stadig liten bit! Men när allt börjar knorra så är det mestadels detta jag går runt och tänker på. Inget mer spännande än så.

Märker att jag underskattar min man väldigt. Men det fattar jag ju inte förrän han är iväg och jobbar vareviga dag. Saknar! En dag till sen är han ledig igen, som tur är.

Måndagsupdate

Då var allting back to normal igen. Dimman jobbar, barnen sover, jag sitter vid datorn.
Lipar som en galning när jag kommer in på Arbogamammans blogg, om ni kanske kommer ihåg Max och Saga som mördades av tyskan? Hon skriver om vad som hände och jag mår verkligen fysiskt illa när jag försöker tänka mig in i den situationen... Usch, mår dåligt bara av att nudda vid tanken.

Helgen har bjudit på lite av varje, hängt med familj, varit på mysigt kalas (immun mot ljud? Eller bara döv?), träffat goa vänner och shoppat. Jaa var tar tiden vägen egentligen?
Kul att få träffa gamla grannar på kalaset, så fort sommaren är över ser man ju inte folk ute lika mycket längre. Längtar till vår. Sjukt länge kvar, men lite sol och värme hade suttit fint. Vill se hur våran trädgård och altan ser ut också, haha! Massa snö överallt.

Nej, nu babbas det bara igen.

Jag behöver ett jobb. Jag VILL jobba! Men med vad? Det är frågan. Jag vill ha ett jobb som uppfyller följande kriterier:
- Roligt. Jag ska VILJA gå till jobbet. För det mesta iallafall.
- Rimliga tider. Typ 8 till 16 skulle vara lagom. Nej men man måste ju hinna se familjen innan man ska natta barnen, helst.
- Grymma kollegor.
- Välbetalt. Hehe. Jag behöver inte tjäna storkovan, men att det räcker till det viktiga OCH lite oviktigt skulle vara bra.
- Möjligheter att utvecklas. Det får liksom inte ta stopp på första stationen. Lite möjligheter till utbildning och liknande kanske?

Såå, det skulle nog duga. Förslag? Erbjudande?


Inception



Har nu äntligen sett färdigt Inception med vaken (njaa..) man! Han har en förmåga att somna väldigt lätt. Det räcker att hans övre och undre ögonlock nuddar varandra så är han körd, förlorad rakt in in drömmarnas värld. Även om klockan är 21.10. Det är ju då man måste götta sig lite, när barnen somnat och man har möjlighet att se på film igen! Tjoho! Japp, det är det jag prioriterar just nu, hehe...

Iallafall.
Inception. Grym film. Älskar den. Någon som sett? Jag vill ha någon att diskutera teorier med! Dröm? Verklighet? Limbo?
Kommer ha lite jobbigt att sova idag känner jag.


Han är rätt najs fortfarande den där Leo.



Home sweet home


Äntligen internet!
Är det inte ALLTID likadant när man flyttar, bredband och telefoni skiter sig och fungerar sist av allt. Känner mig lite halvt handikappad då. Tur att mobilen inte la av också.

Älskar vårat hus! Känns verkligen som hemma. Barnen, eller ja G då, verkar också trivas som fisken. Jag hoppas bara att vi snart kan få vara friska också, nu har vi varit sjuka allihopa mer eller mindre sedan julafton, och än är det inte över. Hade världens ögoninflammation igår, tur att inte det var blått runt ögat annars hade dom på BVC antagligen trott att jag fått en snyting. Så svullet och rött. Nu vet jag hur lilla E har det varje dag... Stackars.

Sjukt trött, dags för sängen nu tror jag. D har redan sovit en timma nästan, haha! Men så har han varit sjukast av oss alla också. Men film är inget för oss just nu, hinner bara se ungefär tio minuter innan han däckar.


Det ska läras i tid!

2010-11-16_17_48 (MMS)

Det ska läras i tid!


Här har lilleman fått välja "bajspresent",...

2010-11-06_12_06 (MMS)

Här har lilleman fått välja "bajspresent", fick locka lite i helgen för att han skulle vilja sitta still o göra nr 2 också. Och det funkade. Nu går han bara runt i kalsonger när han inte är ute nånstans. Hur stolt kan man vara för en sån naturlig sak egentligen? Hur stolt som helst!


RSS 2.0